Copyright 2024 - Zaklada Viktorija

ODLUKA o odabiru kandidata za prijem u radni odnos - prvostupnica fizioterapije

U svezi s prijavom na natječaj za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme, objavljenog na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 10. siječnja 2020. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za prijem u radni odnos osnovano pri Zakladi "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije, nakon provedenog pismenog testiranja i intervjua kandidata dana 11. veljače 2020. godine donosi slijedeću ODLUKU O ODABIRU KANDIDATATA ZA PRIJEM U RADNI ODNOS.

NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme - fizioterapeut/fizioterapeutkinja

Radno mjesto

Mjesto rada: SISAK, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA

Broj traženih radnika: 1

Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme

Način rada: 2 smjene

Smještaj: Nema smještaja

Naknada za prijevoz: Bez naknade

Natječaj vrijedi od: 10.1.2020. Natječaj vrijedi do: 24.1.2020. Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Opširnije...

Radost darivanja malih korisnika Zaklade

Radost darivanja malih korisnika Zaklade

Ima li ljepše i veselije stvari od ljubavi u ovo božićno, blagdansko vrijeme! Upravo je takva vesela i razdragana atmosfera vladala sinoć.

U povodu dana Svetog Nikole 4. prosinca 2019. godine zajedničko druženje s djecom i njihovim roditeljima organizirala je Zaklada „Viktorija“. U sisačkom Kazalištu 21 održana je lutkarska predstava za djecu „O ljubavi, voću i povrću“ Gradskog kazališta Sisak Doma kulture Kristalna kocka vedrine.

Opširnije...

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator

Na temelju Odluke Upravnog odbora Zaklade„Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije od 14. ožujka 2019. godine (Br: 23/19), Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije, ul. Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak (u daljnjem tekstu: Zaklada), raspisuje

JAVNI POZIV

za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške

za komunikator

Opširnije...

Zlatko Dalić i HNS gosti Donacijske večere Zaklade "Viktorija"

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije je, 26. ožujka, u restoranu Cocktail II u Sisku organizirala Donacijsku večeru.

 Gosti Donacijske večere Zaklade „Viktorija“ i ujedno glavni donatori bili su članovi Hrvatskog nogometnog saveza predvođeni izbornikom reprezentacije Zlatkom Dalićem.

Opširnije...

Donacijska večera Zaklade "Viktorija"

 
Zaklada "Viktorija" organizira Donacijsku večeru s ciljem prikupljanja financijskih sredstava nužnih za širenje mreže usluga i pomoć radu Zaklade "Viktorija". Gosti Donacijske večere bit će Hrvatski nogometni savez (HNS) predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem.

Zlatna vrpca kao simbol Međunarodnog dana djece oboljele od zloćudnih bolesti

Međunarodni dan djece oboljele od zloćudnih bolesti obilježava se 15. veljače, s namjerom podizanja svijesti javnosti i boljeg razumijevanja poteškoća s kojima se susreću djeca oboljela od malignih bolesti ali i njihove obitelji. Svrha je informirati javnost o problemima najmlađih bolesnika, ali i senzibilizirati je u svrhu poboljšanja kvalitete života djece i mladih za vrijeme liječenja, ali i nakon.

Opširnije...

Donacija INA-e za kupnju komunikatora


U Zavodu za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije održana je konferencija za medije koju je organizirala Zaklada Viktorija u povodu objave rezultata natječaja za kupnju komunikatora za djecu s teškoćama u razvoju.

Zaklada Viktorija osnovana je s ciljem da pomogne djeci oboljeloj od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije.

Opširnije...

Druženje uoči Svetog Nikole uz predstavu "Povuci - potegni"

 

Jedna velika repa i Glumačka družina Kazališta 21, uz pomoć Svetog Nikole, 5. prosinca, razveselili su i nasmijali male junake Zaklade „Viktorija“ i njihove obitelji.

Zajedničko druženje, koje svake godine u povodu Svetog Nikole organizira Zaklada „Viktorija“, ove je godine održano je u Kazalištu 21. Nakon predstave „Povuci - potegni“, na kojoj zahvaljujemo Glumačkoj družini Kazališta 21 i ravnatelju Branku Ištvančiću, mališane je prigodnim darovima razveselio i sam Sveti Nikola. U darivanje su se uključili i "Mlin i pekare" te "Zalogajnica Damjanović" – hvala i njima.

Opširnije...

Predstavnici Zaklade "Viktorija" susreli se s predsjednicom Grabar-Kitarović

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 5. do 7. prosinca 2018. godine izmjestit će svoj Ured u Sisačko-moslavačku županiju. 
Tijekom prvog dana boravka u Sisačko-moslavačkoj županiji,Predsjednica je održala susret i sa zakladnim tijelima Zaklade "Viktorija" koji su predstavili dosadašnji rad Zaklade te prezentirali planove za buduće projekte koji će biti usmjereni na poboljšanje kvalitete života naših malenih "Viktorijanaca".
 

Korisnici koji su ostvarili pravo na primitak softverske podrške za komunikator

Na temelju Odluke Stručnog vijeća za pregled i ocjenu prijava na Javni poziv za dodjelu softverske podrške za komunikator (Urbroj: 53/18) od 21. studenog 2018. godine, Zaklada „Viktorija“ objavljuje imena korisnika koji su ostvarili pravo na primitak softverske podrške za komunikator su

Gabriela Šćuri

Marijeta Smajo

Luka Marko

Obilježen Tjedan djeteta i Svjetski dan borbe protiv siromaštva

 

U hotelu Panonija u Sisku, 9. listopada 2018. godine, održan je Stručni skup u organizaciji Centra za socijalnu skrb u Sisku kojem su nazočile upraviteljica Zaklade „Viktorija“ Ivana Plavec i predsjednica Upravnog odbora Zaklade „Viktorija“ dr. Željka Josić.

Opširnije...

Dobra namjera uvijek uspije!


Dobra namjera uvijek uspije, pa je tako i uspio humanitarni koncert "Gibonni za Zakladu Viktorija", koji je u organizaciji naše Zaklade održan 10. studenoga u dupkom ispunjenoj Sportskoj dvorani u Brezovici.

Sav prihod prikupljen prodajom ulaznica i donacija INE u iznosu od 125.000 kuna ide Zakladi Viktorija kako bi se osigurala sredstva za logopeda za pomoć teško oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.

Opširnije...

Humanitarni koncert - Gibonni - za Zakladu Viktorija


U petak 10. studenog 2017. godine s početkom u 20 sati u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku održat će se humanitarni koncert Gibonnija. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za rad Zaklade "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije.

125 tisuća kuna donacije za Zakladu Viktorija

Zaklada Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije dobila je najviše glasova na humanitarnom natječaju #MismoINA i tako si osigurala Ininu donaciju u iznosu 125 tisuća kuna.
Humanitarni natječaj „Mi smo INA“ započeo je u travnju kada su zaposlenici mogli predložiti humanitarnu udrugu ili instituciju koju će INA donirati.

Opširnije...

Proveli smo dan u stanu u kojem žive roditelji kada im se djeca liječe od karcinoma

U suterenskom stanu na zagrebačkom Novom Goljaku sisačka Zaklada Viktorija posljednjih pet godina pruža smještaj obiteljima čija se djeca liječe od onkoloških bolesti. U stanu nas je primio 44-godišnji Vinko Hunjek iz Daruvara, tata 4-godišnje Kristine, djevojčice kojoj je prije dvije i pol godine dijagnosticiran karcinom nadbubrežne žlijezde.

Opširnije...

Zaklada Viktorija na klizalištu Zibel

Zaklada Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županijeorganizirala je u utorak, 6. prosinca 2016. godine, za svoje korisnike klizanje na sisačkom klizalištu „Zibel“, gdje su, uz stručnu pomoć i nadzor ova djeca mogla provesti vrijeme na zabavan i ugodan način.

Male klizače obišao je župan Ivo Žinić i s njima proveo neko vrijeme u druženju. Župan je na blagdan Sv. Nikole i darivao male korisnike Zaklade Viktorija.

Prijem članova i korisnika Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i teških bolesti

 

Roditelje i djecu, korisnike Zaklade „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije, danas je zajedno s predstavnicima Zaklade primio župan Ivo Žinić. Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije.

Opširnije...

Župan i zamjenica s korisnicima Zaklade „Viktorija“

Roditelje i djecu, korisnike Zaklade „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije, primili su zajedno s predstavnicima Zaklade u utorak, 23. prosinca 2014. godine, župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.

Opširnije...

f m

Kontakt

Zaklada "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije

Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak

telefon: 044/550-260

mobitel: 099/334-1934

e.mail: zaklada-viktorija@zaklada-viktorija.hr

IBAN: HR7724810001131000097

Podržite rad Zaklade!

Gdje se nalazimo

Tražilica