Copyright 2024 - Zaklada Viktorija

Zlatko Dalić i HNS gosti Donacijske večere Zaklade "Viktorija"

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije je, 26. ožujka, u restoranu Cocktail II u Sisku organizirala Donacijsku večeru.

 Gosti Donacijske večere Zaklade „Viktorija“ i ujedno glavni donatori bili su članovi Hrvatskog nogometnog saveza predvođeni izbornikom reprezentacije Zlatkom Dalićem.

HNS je kao glavni donator ovog hvalevrijednog događanja donirao pet potpisanih dresova naših reprezentativaca, srebrnih „Vatrenih“ s prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji (Perišića, Vide, Lovrena, Rakitića i Modrića) te nogometnu loptu s potpisima reprezentativaca. Donirani dresovi i lopta bili su dio humanitarne aukcije kojom je također prikupljen dio sredstava za rad i djelovanje Zaklade.

Upraviteljica Zaklade, Ivana Plavec, istaknula je kako je broj korisnika svake godine sve veći te je cilj večere prikupiti financijska sredstva za rad Zaklade. „Svakodnevno komuniciramo s roditeljima i ispitujemo potrebe njihove djece jer nam je primarni cilj unaprijediti kvalitetu života naših malih junaka i rad Zaklade podignuti na višu razinu. Nadamo se da ćemo ovom inicijativom i aukcijom prikupiti dostatna sredstva kako bismo pomogli djeci koja su oboljela od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja naše županije.“

Upraviteljica je također naglasila kako su im na putu ka ostvarenju ovog humanog cilja sva vrata bila otvorena i kako su svi subjekti kojima su se obratili za pomoć pri organizaciji i ostvarenju večere bili voljni donirati svoje proizvode i usluge. To su prije svega obitelj Kramarić i osoblje restorana Cocktail II, učenici Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku i njihovi mentori na čelu s ravnateljem Tomislavom Ivšićem, plesači plesnog kluba Top Step, grupa Ruswaj, udruga Škrlet i vinarija Jaram, Euroart93, Mlin i pekare Sisak te voditelj programa Bogdan Arnautović.

Zaklada je organizacijom donacijske večere i humanitarne aukcije ukupno prikupila 53.000 kuna, a sav prikupljeni iznos iskoristit će se za dodjelu jednokratnih potpora našim malim junacima. 

 

foto: smz.hr i quirinusportal.com

f m

Kontakt

Zaklada "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije

Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak

telefon: 044/550-260

mobitel: 099/334-1934

e.mail: zaklada-viktorija@zaklada-viktorija.hr

IBAN: HR7724810001131000097

Podržite rad Zaklade!

Gdje se nalazimo

Tražilica