Copyright 2019 - Zaklada Viktorija

Zlatko Dalić i HNS gosti Donacijske večere Zaklade "Viktorija"

Zaklada Viktorija uspješno je organizirala Donacijsku večeru na kojoj su prikupljena sredstva potrebna za rad Zaklade, ali i za proširenje mreže postojećih usluga.

Našem se pozivu odazvao Hrvatski nogometni savez, koji je ujedno bio i glavni donator večeri, predvođen izbornikom reprezentacije Zlatkom Dalićem, koji je, uz nogometnu loptu s potpisima naših reprezentativaca, za aukciju donirao i potpisane dresove Perišića, Lovrena, Vide, Modrića i Rakitića.

Velik broj gostiju od poduzetnika, liječnika, profesora pa sve do osoba iz javnog i političkog života odazvao se pozivu Zaklade u sisački restoran „Cocktail 2“ gdje su imali prilike u ugodnom ugođaju, zajedno s korisnicima Zaklade i njihovim roditeljima, uživati u izvrsnom nastupu učenika Glazbene škole Fran Lhotka Sisak i odličnih plesača sisačkog plesnog kluba Top Step kao i u izvrsno priređenim gastronomskim delicijama restorna "Cocktail".

Goste su pozdravili u ime Zaklade upraviteljica Ivana Plavec, koja je istaknula zadovoljstvo odazivom gostiju i donacijom Hrvatskog nogometnog saveza, i naglasila da će se prikupljen prihod od Donacijske večere koristiti za liječenje djece koja boluju od zloćudnih i drugih teških bolesti te pomaganje obiteljima tijekom liječenja.

Nazočnima su se u ime HNS-a obratili Zorislav Srebrić i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a u ime osnivača obratio se i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić koji je podsjetio da je Zaklada osnovana 2009. godine na inicijativu hrvatskih branitelja te da iz godine u godinu povećava broj aktivnosti i usluga koje pruža svojim korisnicima, ujedno se zahvalivši upraviteljici Zaklade za sav trud i rad koji obavlja volonterski.  

Sve okupljene je pozdravio i ministar Bošnjaković koji je naglasio kako je došao ovdje kao običan građanin iz razloga što je emotivno vezan za grad Sisak i što želi pomoći ovoj plemenitoj i hvale vrijednoj aktivnosti koju je provela Zaklada „Viktorija“.

foto: smz.hr i quirinusportal.com

f m

Kontakt

Zaklada "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije

Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak

telefon: 044/550-111

e.mail: zaklada-viktorija@zaklada-viktorija.hr

IBAN: HR7724810001131000097

Podržite rad Zaklade!

Gdje se nalazimo

Tražilica