Copyright 2021 - Zaklada Viktorija

Župan i zamjenica s korisnicima Zaklade „Viktorija“

Roditelje i djecu, korisnike Zaklade „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije, primili su zajedno s predstavnicima Zaklade u utorak, 23. prosinca 2014. godine, župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha Zaklade je trajno pružanje novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije i pomaganja tijekom liječenja. Jedna od aktivnosti Zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.
Župan je, u svom kratkom obraćanju uz ostalo rekao: „Svatko od nas treba imati u sebi te ljudskosti, na neki način pomoći Vama u teškoćama. Želimo i ovim putem dati Vam punu potporu i ohrabrenje da ustrajete, s vjerom da će naša djeca ozdraviti. Vjerujem da će se mnoga djeca, koja sada imaju problema, moći igrati, veseliti se, da će ovi problemi, koje sad imate, proći.“
Župan je djeci podijelio prigodne poklone, zaželio im sreće i zdravlja, a jednom od mladih bolesnika, njegovoj majci, uručio je i novčanu pomoć Sisačko-moslavačke županije za medicinski zahvat u inozemstvu.

f m

Kontakt

Zaklada "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije

Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak

telefon: 044/550-260

mobitel: 099/334-1934

e.mail: zaklada-viktorija@zaklada-viktorija.hr

IBAN: HR7724810001131000097

Podržite rad Zaklade!

Gdje se nalazimo

Tražilica