Copyright 2024 - Zaklada Viktorija

Radost darivanja malih korisnika Zaklade

Radost darivanja malih korisnika Zaklade

Ima li ljepše i veselije stvari od ljubavi u ovo božićno, blagdansko vrijeme! Upravo je takva vesela i razdragana atmosfera vladala sinoć.

U povodu dana Svetog Nikole 4. prosinca 2019. godine zajedničko druženje s djecom i njihovim roditeljima organizirala je Zaklada „Viktorija“. U sisačkom Kazalištu 21 održana je lutkarska predstava za djecu „O ljubavi, voću i povrću“ Gradskog kazališta Sisak Doma kulture Kristalna kocka vedrine.

Predstava progovara o ljubavima između voća i povrća u povrtnjaku i malom voćnjaku koji su se unatoč međusobnom nadmetanju i svađama naposljetku ipak zaljubili.

Nakon predstave djecu je prigodnim darovima razveselio i sam Sveti Nikola.

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti osnovana je na inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije s ciljem pružanja novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti. Jedna od aktivnosti zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u stanu u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.

Ovo već tradicionalno druženje, koje Zaklada za svoje korisnike organizira drugu godinu za redom, inicirala je upraviteljica Zaklade Ivana Plavec. U obraćanju roditeljima Upraviteljica je istaknula kako je ovo prigoda da se i u  ovo predblagdansko vrijeme svi zajedno okupe i provedu vrijeme u druženju i razmjeni iskustava kako bi unaprijedili i proširili razinu usluga koje će doprinijeti rehabilitaciji malih korisnika u budućim Zakladnim programima i projektima koje planira provesti u 2020. godini.

Upraviteljica Zaklade je zaželjela svim korisnicima i njihovim obiteljima želi sretne božićne blagdane, puno zdravlja, veselja i ljubavi!

f m

Kontakt

Zaklada "Viktorija" za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije

Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak

telefon: 044/550-260

mobitel: 099/334-1934

e.mail: zaklada-viktorija@zaklada-viktorija.hr

IBAN: HR7724810001131000097

Podržite rad Zaklade!

Gdje se nalazimo

Tražilica