Copyright 2024 - Zaklada Viktorija

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator

Na temelju Odluke Upravnog odbora Zaklade„Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije od 9. listopada 2018. godine (Br: 50/18), Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije, ul. Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak (u daljnjem tekstu: Zaklada), raspisuje:

 

 

 

Dodatak Javnom pozivu za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator

I.

Zaklada „Viktorija“ produžuje rok za prijavu na Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator koji je objavljen na internetskim stranicama Zaklade 12. listopada 2018. godine. Završni datum za podnošenje prijava se produžuje te je novi krajnji rok za podnošenje prijava zaključno 9. studeni 2018. godine.

II.

Sve ostale odredbe iz Javnog poziva od 12. listopada 2018. godine ostaju nepromijenjene.Dodatak Javnom pozivu za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator

I.

Zaklada „Viktorija“ produžuje rok za prijavu na Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu softverske podrške za komunikator koji je objavljen na internetskim stranicama Zaklade 12. listopada 2018. godine. Završni datum za podnošenje prijava se produžuje te je novi krajnji rok za podnošenje prijava zaključno 29. listopada 2018. godine.

II.

Sve ostale odredbe iz Javnog poziva od 12. listopada 2018. godine ostaju nepromijenjene.

f m

Tražilica